Pärnumaal sünnib uus töövahendusportaal

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa ettevõtlus- ja arenduskeskuse logo.
Pärnumaa ettevõtlus- ja arenduskeskuse logo. Foto: PEAK

Pärnumaa ettevõtlus- ja arenduskeskus (PEAK) avab tööotsijate ja -pakkujate paremaks kokkuviimiseks töövahendusportaali, mis keskendub tööotsijate andmete kogumisele.

Portaalis oodatakse täitma küsimustikku kõiki, kes otsivad töökohta Pärnus või Pärnumaal. Võimalik on üles näidata soovi töökohavahetusekski.

Portaali eesmärk on tööjõu ja ettevõtjate tõhusam kokkuviimine, pendelrände vähendamine ja Pärnumaa tööturu parendamine. Suurem lootus on seotud välismaale ja Tallinnasse lahkunute kodumaakonda naasmisega.

Kõik kogutud andmed salvestatakse anonüümselt ega kuulu üldsusele avalikustamiseks. Sisestatud andmeid võrreldakse tööpakkujate soovidega ja sobivuse korral edastatakse tööandja pakkumine tööotsijale.

Töövahendusportaal valmis Pärnumaa ettevõtlus- ja arenduskeskuse, töötukassa Pärnumaa osakonna ja Tartu ülikooli Pärnu kolledži koostöös.

Portaaliga on võimalik tutvuda Pärnumaa töömessil PEAKi messiboksis ja pärast messi saada juurdepääs PEAKi kodulehe kaudu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles