Korvpallimeeste edasine selgub täna

Enn Hallik
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tänaõhtune Alexela Eesti korvpallimeistrivõistluste põhiturniiri viimane mäng Tallinna Kalevi ja Valga Maks&Mooritsa vahel selgitab, kellega läheb Pärnu meeskond kokku kolme võiduni peetavas veerandfinaalseerias.

Kui kuuendal kohal seisev Kalev võidab kaks kohta tagapool olevat ja tõusmisvariante ning motivatsiooni mitteomava Valga, tõuseb nn väike Kalev Pärnust mööda viiendaks (mõlemal on küll 14 võitu ja 18 kaotust, aga Kalev jääb ette) ja saab veerandfinaalis vastu neljanda koha juba kindlustanud TTÜ. Keda ihkaks ilmselt parema parema meelega ka praegu viies olev Pärnu, kes läheb kalevlaste võidu puhul kokku hoopis põhiturniiri kolmanda Rakvere Tarvaga. Küll räsitu ja mängijaid kaotanuga, kuid siiski Giedrius Gustase, Kristo Saage, Maris Laksa, Silver Leppiku ja veel mõne heaga mehitatuga. Rääkimata erakordse motiveerija auraga treenerist Andres Sõbrast.

Pärnakatel oli laupäeval Tallinnas võimalik veerandfinaalvastane ise otsustada, paraku jäädi sellelesamale Tallinna Kalevile ülivalusalt ühe punktiga 69:70 alla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles