Võrkpallipronks jäi Pärnu meestele

Enn Hallik
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jess, pronks on meie ja selle hooaja mängud mängitud! Vasakult Siim Põlluäär, Luka Cubrilo, Taavet Leppik, Tamar Nassar, Edgar Järvekülg ja Kardo Kõresaar.
Jess, pronks on meie ja selle hooaja mängud mängitud! Vasakult Siim Põlluäär, Luka Cubrilo, Taavet Leppik, Tamar Nassar, Edgar Järvekülg ja Kardo Kõresaar. Foto: Urmas Luik

Eesti meeste võrkpallimeistrivõistluste pronksiseeria teises mängus alistas Pärnu VK 3:1 Tallinna tehnikaülikooli, võitis seeria 2:0 ja sellega on suure võrkpalli hooaeg pärnakatele läbi.

Tõsi, veel lähevad Pärnu juurtega pallurid Saaremaale linnade turniirile, aga see meeskond selles koosseisus enam platsile ei astu. Hooaega jäävad ilmestama taaslülitumine eurosarja, kus alistati Šveitsi Genfi meeskond, saadi loobumisvõit Slovakkia Bratislava üle ning jäädi alla väga tugevale Itaalia Latina klubile, langemine Eesti karikavõistluste veerandfinaalis, neljas koht Schenkeri liigas ja lohutuspronks Eesti meistrivõistlustel.

Viimaseks jäänud mäng TTÜ vastu kujunes kohati tasavägiseks, mida pole ka imeks panna, sest oli külalistelgi häid mehi (Siim Ennemuist, Jaanus Nõmmsalu, Mart Tiisaar, Kanada kooliga Sander Rätsep jt) platsile saata.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles