Pärnu koolid otsisid võidu infot

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sülearvuti. Foto on illustreeriv.
Sülearvuti. Foto on illustreeriv. Foto: Postimees.ee

Pärnu koolide infootsimisvõistlusel olid edukaimad Kuninga tänava põhikooli õpilased.

Noorimate osalejate, kuni kuuenda klassi õpilaste seas olid parimad Elisabeth Proos ja Richard Voogel Kuninga tänava põhikoolist, teiseks tulid nende koolikaaslased Thekla Talts ja Stein-Marten Pool. Kõik neli õpivad kuuendas klassis ja nende õpetaja on Kairi Osula.

Kolmanda koha said Ander Kirsi ja Maarja Kahre Ülejõe gümnaasiumi 4. klassist, keda juhendasid Taimi Dreier ja Eve Uustal.

7.–9. klassidest oli parim infootsija Maria Ritter (9. klass) ja teine Walter Herold Veedla (7. klass), Kairi Osula õpilased Kuninga koolis. Kolmandaks tuli Birgit Klein Rääma kooli 9. klassist ja tema õpetaja on Eve Popp.

Gümnasistidest võitis Peter-Sten Annus, kes õpib Koidula gümnaasiumi 10. klassis ja teda õpetab Urmas Palmaru. Teise koha pälvis Hansagümnaasiumi abiturient Raul Leemet ja kolmanda Ergo Enn sama kooli 10. klassist. Leemetit õpetab Eve Reinik ja Ennu Kaia Metsaalt.

Võistlus toimus Pärnu Vene gümnaasiumi arvutiklassis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles