Loomekonkursi võit viib NATO peakorterisse

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võit loomekonkursil “NATO mäng” annab Sütevaka õpilastele Mihkel Tombergile, Airiin Antsonile, Julius Koppelile, Juulia ja Joanna Juhkamile võimaluse külastada maailma tugevaima sõjalise organisatsiooni peakontorit Brüsselis.
Võit loomekonkursil “NATO mäng” annab Sütevaka õpilastele Mihkel Tombergile, Airiin Antsonile, Julius Koppelile, Juulia ja Joanna Juhkamile võimaluse külastada maailma tugevaima sõjalise organisatsiooni peakontorit Brüsselis. Foto: Ardi Truija

Viit Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasiumi õpilast ootab juunis ees sõit Brüsselisse NATO peakorterisse.

Airiin Antsoni, Joanna ja Juulia Juhkami, Julius Koppeli, Mihkel Tombergi ja nende juhendaja, Sütevaka vilistlase Joonas Mengeli lennutab Euroopa südamesse võit kaitse- ning haridus- ja teadusministeeriumi ja Eesti NATO ühingu korraldatud koolinoorte loomevõistlusel „NATO mäng”.

Loomekonkursi parimad kuulutati välja möödunud nädalal ja hea meel on tunnistada, et Sütevaka meeskonna SÜTE loodud kaardimäng “Natonia” võitis žürii poolehoiu kui seltskondlik ja kaasahaarav mäng, millesse on kaasatud kõik mänguosalised.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles