Politsei õpetab rattaid hoidma

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soovi korral võib nii käidavasse rattaparklasse kui kortermajja hankida politsei- ja piirivalveameti plakati, mis tuletab meelde ratta hoidmise põhitõdesid.
Soovi korral võib nii käidavasse rattaparklasse kui kortermajja hankida politsei- ja piirivalveameti plakati, mis tuletab meelde ratta hoidmise põhitõdesid. Foto: Ardi Truija

Politsei- ja piirivalveamet jagab ratta- ja rattavargusehooaja alguse puhul teist kevadet jutti teavitusplakateid, mis õpetavad oma ratast paremini kaitsma.

Pärnu piirkondliku politseitöö teenistuse vanema Anna Kristiina Läti teatel pannakse teavitussildid nii linnas kui maakonnas kohtadesse, kus inimesed tavaliselt käivad ja kogunevad, et info jõuaks nendenigi, kes võib olla meediat iga päev ei jälgi. Nii viidi teavitus inimestele lähemale – väiksematesse poodidesse, kortermajade koridoridesse, haiglasse ehk kohtadesse, kus inimesed liiguvad.

Kakskeelselt plakatilt leiab lihtsad põhitõed oma vara kaitsmiseks. Näiteks toonitatakse, et ratas olgu alati lukustatud. Samuti soovitab politsei teada oma ratta eritunnuseid ja jagab nõuandeid, kus ratast hoida. Veel soovitab politsei alati reageerida, kui kortermaja trepikojas märgatakse võõrast.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles