Pilliklubi harib mängijaid

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pillimehed Jaak Lutsoja ja Erik Nisu tutvustavad Pärnu muusikakoolis siitkandi noortele mängijatele uut akordionirepertuaari.
Pillimehed Jaak Lutsoja ja Erik Nisu tutvustavad Pärnu muusikakoolis siitkandi noortele mängijatele uut akordionirepertuaari. Foto: Erakogu

Pillihuvilisi üle Eesti koondava akordioniklubi eestvõttel tutvustavad pillimehed Jaak Lutsoja ja Erik Nisu laupäeval Pärnu muusikakoolis siitkandi noortele mängijatele uut akordionirepertuaari ja koos tehakse improvisatsiooniharjutusi.

Kui tavaliselt teatakse akordioni valsi ja polka pillina, siis seekord tehakse tutvust uue repertuaariga, mis on kirjutatud spetsiaalselt akordionile.

Kohal on Eesti üks tunnustatumaid pillimeistreid Tarmo Tartu, kes tutvustab erinevaid pillitüüpe ja räägib sellest, millele tuleks pilli ostes tähelepanu pöörata. Samuti räägib ta sellest, kuidas pilli õigesti hooldada ja millised on enam levinud vead pilli eest hoolitsemisel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles