Filmi “Piimariik” autor vastas Pärnu-Jaagupis küsimustele

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõsielufilmi “Piimariik” režissöör ja tegevprodutsent Vahur-Paul Põldma rääkis, et tema film kajastab ühte hääbuvat nähtust Eestis – see on isemajandava talumehe piimaring.
Tõsielufilmi “Piimariik” režissöör ja tegevprodutsent Vahur-Paul Põldma rääkis, et tema film kajastab ühte hääbuvat nähtust Eestis – see on isemajandava talumehe piimaring. Foto: Urmas Luik

“Põllumees leiab iga valitsuse ja lipuga tööd,” ütleb tõsielufilmi “Piimariik” peategelane Rein Külama, kes on ilmselt Eestis viimane isemajandav piimatalunik.

ETVs “Eesti lugude” sarjas näidatud ja mullu valminud dokumentaalfilmi autor, režissöör ja tegevprodutsent Vahur-Paul Põldma teeb oma linateosega maakondadele tiiru peale, et kuulda vahetuid arvamusi ja saada ainest järgmiste tõsielufilmide jaoks.

Pärnumaal oli Indiast dokumentaalfilmide festivalilt naasnud Põldmal ainus otsekohtumine vaatajatega ja filmi avalik näitamine Pärnu-Jaagupi raamatukogus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles