Õpioskustes olid parimad Koidula õpilased

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koidula gümnaasiumi müts.
Koidula gümnaasiumi müts. Foto: Illustratsioon

Pärnu koolide 4. klasside õpioskuste olümpiaadi esimene ja teine koht läksid Koidula gümnaasiumi, kolmandat kohta jagasid Kuninga tänava põhikooli ja Vanalinna kooli õpilased.

Parim oli Koidula kooli 4.a võistkond koosseisus Anette Hendrikson, Liisa Maria Kerge, Elis Kägo ja Richard-Mattias Prints. Lapsi valmistasid võistlusteks ette õpetajad Siret Pani ja Viivika Rehe.

Koolikaaslased Henriete Toomlaid, Kethel Monso, Grit Lelle ja Karina Šebunova 4.b klassist tulid teiseks, neid aitasid õpetajad Erge Saare ja Viivika Rehe.

Kuninga tänava põhikooli 4.s klassi õpilased Lauren Kivimägi, Keitlin Kütt, Sander Ruut ja Rasmus Vene tõid õpetaja Anu Päidi juhendamisel Kuninga kooli kolmandaks. Samaväärse tulemuse viisid Vanalinna kooli Liisa Koppel, Birgit Järveküla, Gerthrud Villiste ja Loona Olesk 4.a klassist, neid õpetasid Angela Mölder ja Kadi Rinaldo.

Olümpiaadile oli oma võistkonna saatnud 15 klassi kaheksast koolist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles