Motomehed kihutasid Vilaskis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Quadracer’it taltsutav Taavi Raadik võitis Eesti motomaratonide sarja esimesel võidukihutamisel Valgamaal Vilaski liivasel rajal rahvaspordi arvestuses esikoha.
Quadracer’it taltsutav Taavi Raadik võitis Eesti motomaratonide sarja esimesel võidukihutamisel Valgamaal Vilaski liivasel rajal rahvaspordi arvestuses esikoha. Foto: Erakogu

Pärnumaa sportlased teenisid mootorratturite kestuskrossi Eesti meistrivõistluse avaetapil Valgamaal Vilaski rajal seitse esimest, kolm teist ja kolm kolmandat auhinda.

Suvehooaja esimesel võidukihutamisel Vilaski 5,5 kilomeetri pikkusel ringil rivistus stardijoone taha 108 kaherattalist tsiklit, neljarattaliste sõitudes pani oma võimed proovile 40 motomeest.

Eliitsõitjate E1 klassis oli kiireim Jari Alanen, Jens Udras sai viienda ja Vesa Lindholm kuuenda tulemuse. Kõige võimsamate mootorrataste E3 klassis võttis võidu Egon Üpraus ning E2 arvestuses tuli Peeter Volokitin kuuendaks ning Juhan Heamets kaheksandaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles