Aiafestival toob lilled linna

Riina Martinson
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimene Pärnu taimelaat kogus kaupmeeste seas head kuulsust ja kõik kauplemiskohad mai viimastel päevadel toimuvaks laadaks said kiiresti Eesti, Läti ja Leedu aednike poolt broneeritud.
Esimene Pärnu taimelaat kogus kaupmeeste seas head kuulsust ja kõik kauplemiskohad mai viimastel päevadel toimuvaks laadaks said kiiresti Eesti, Läti ja Leedu aednike poolt broneeritud. Foto: Urmas Luik

Mullu suve lõpul Pärnus toimunud taimelaat kujunes sedavõrd menukaks, et kevadel otsustati seda mitte üksnes taas korraldada, vaid kasvatada sellest välja aiafestival, mille tegevusi jätkub kogu kevadeks.

Pärnu linnavalitsusega koostöös festivali korraldava MTÜ Pärnu Aiaklubi eesmärk on valmistada linn ette saabuvaks turismihooajaks ja kaunistada nii kortermajad kui asutused rohkete suvelilledega. Festivali põhiüritused jäävad küll mai viimasele nädalale, kuid ettevalmistustöödega võiks juba nüüd alustada ja lõpptulemust saab nautida kogu suve.

Ürituse ettevalmistamisega tegelevad Kati Niibo, Piret Kukk ja Terje Prisk rääkisid, et viie ürituse ja konkursiga soovivad nad tutvustada võimalusi, kuidas linnaski saab aiandusega tegelda, ja loodavad, et eeloleval suvel näeb linnas varasemast oluliselt enam õisi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles