Reklaam rabab jalust

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veel talvel Tallinna maantee bussipeatuse kõrval kõrgunud reklaamtahvlist jäänud köndid on piisavalt madalad, et neid mitte märgata, ent küllalt kõrged, et nende taha komistada.
Veel talvel Tallinna maantee bussipeatuse kõrval kõrgunud reklaamtahvlist jäänud köndid on piisavalt madalad, et neid mitte märgata, ent küllalt kõrged, et nende taha komistada. Foto: Ants Liigus

Reklaam võib jalust rabada, ent nagu elu näitab, teeb hooletult eemaldatud reklaamtahvel seda veelgi tõhusamalt. Just nõnda juhtus Pärnus Tallinna maanteel, kus jalutajaid varitsevad maha saetud reklaamtulbast jäänud poldijupid.

Aili tõttas laupäeva kaunil pärastlõunal kodu poole, kui ta ühtäkki sai omal nahal tunda maakera külgetõmbejõu laastavat mõju. “Olin oma valge jopega kõhuli, käed verised, põlved läbi teksapükste verised, parem käsi välja väänatud ja jope ei olnud enam valge, aga hea, et vähemalt terveks jäi,” loetles Aili kokkupõrkel maaga saadud hulgivigastusi.

Veidi toibunud, märkas ta, et pikali polnud teda sirutanud mitte üksi gravitatsioon, vaid füüsikalistele jõududele oli kurikavalalt kaasa aidanud kõnniteest välja ulatuv oma 2,5 sentimeetri kõrgune polt. Nagu põhjalikuma vaatluse käigus selgus, polnud polte mitte üks, vaid koguni kaks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles