Pilk tribüünilt

, võrkpallifänn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Võrkpallihooajale võib joone alla tõmmata. Kui vaatame Pärnu võrkpalliklubi meeskonna esinemist lõppenud hooajal, siis olen Pärnu võrkpalli jälginud 30 aastat ja minu arust ei saa sellega kuidagi rahule jääda – see on viimaste aastate üks kehvemaid, kui mitte kõige kehvem.

Karikavõistlustel ja Schenkeri liigas jäädi neljandaks, meistrivõistlustel kolmandaks. Need on saavutused, mis pika traditsiooni ja varasemate aastate suurte võitudega pärjatud Pärnu võrkpallile au ei tee.

Pärnus on võrkpall väga populaarne ja meeskonna kahvatu esinemine sel hooajal oli Pärnu võrkpallisõpradele negatiivne elamus. Uus peatreener ei ole toonud Pärnu võrkpalli oodatud tõusu, pigem on tulemused aastate lõikes läinud aina kehvemaks. Enamikus mängudes ei olnud meestes näha hasarti, tegutseti loiult kaitsemängus, blokk oli nõrk, eksiti palju pallingul.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles