Klubi pani oma meeskonnale hindeks 3-

Enn Hallik
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti koondise uus peatreener Gheorghe Cretu kutsub Pärnust Kardo Kõresaart (vasakul) ja Edgar Järvekülge.
Eesti koondise uus peatreener Gheorghe Cretu kutsub Pärnust Kardo Kõresaart (vasakul) ja Edgar Järvekülge. Foto: Urmas Luik

Pärnu Võrkpalliklubi lootis 2011. aastal meeskonna kolme hooaja tsüklit alustades, et tänavu kevadel lüüakse Eestis ja Baltikumis plats puhtaks, paraku ei läinud soovid mitmel põhjusel täide.

Kui eelmist hooaega jäi ilmestama emotsiooniderikas Eesti karikavõit, siis selle, millele klubijuhid ja meeskond tõmbasid juti alla kolmapäeva õhtul, positiivsematest märksõnadeks olid taaslülitumine eurosarja ja seal (küll tänu Bratislava loobumisele) kolmanda vastaseni jõudmine ning Eesti meistrivõistluste lohutuspronks.

Karikavõistlustel kukuti veerandfinaalis hooaja suurima komistuskivi Tartuga mängides, Schenkeri liiga poolfinaalis kaotati hilisemale võitjale Tallinna Selverile ja kolmanda koha mängus üsna tahtetult ka Riia RTU/Robeszardzele, Eesti meistrivõistlustel jäi poolfinaalis taas ette Tartu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles