Lapsed seiklesid koos Puhhiga Saja Aakri Metsas

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viiendal erirühmade sportlikul mängupäeval lustis karupoeg Puhhi ja eesel Iiahi seltsis sadakond last Pärnu ja Sindi lasteaedadest ning Pärnu toimetulekukoolist.
Viiendal erirühmade sportlikul mängupäeval lustis karupoeg Puhhi ja eesel Iiahi seltsis sadakond last Pärnu ja Sindi lasteaedadest ning Pärnu toimetulekukoolist. Foto: Ants Liigus

Pärnu lasteaedade erirühmad kogunesid eile Pärnu spordihalli suurele ülelinnalisele sportlikule mängupäevale.

Koos Raeküla, Kellukese, Pöialpoisi, Mai, Pillerpalli ja Tammsaare mudilastega müttasid karupoeg Puhhi ja tema sõprade seltsis Pärnu toimetulekukooli nooremad õpilased ning Sindi lasteaia erirühma poisid ja tüdrukud. Kokku sadakond last.

Erirühmade sportlikku mängupäeva on Pärnu lasteaedade terviseedenduse ja eriõpetuse ühendused korraldanud viis aastat. Südamenädala raames peetava ürituse mõte on anda erivajadustega lastele võrdsed võimalused liikumisharjumuste kujundamiseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles