Tarvas oleks peaaegu kätte saadud

Enn Hallik
, sporditoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgevenelasest keskmängija Vladzimir Krysevich oli küll platsil püüdlik, ometi sai ta tulisest serblasest peatreenerilt Darko Ivanovicilt nagu koolipoiss tõrelda.
Valgevenelasest keskmängija Vladzimir Krysevich oli küll platsil püüdlik, ometi sai ta tulisest serblasest peatreenerilt Darko Ivanovicilt nagu koolipoiss tõrelda. Foto: Ants Liigus

Pärnu korvpallimeeskond jõudis Eesti meistrivõistluste veerandfinaalseerias Rakvere Tarvaga suurest kaotusseisust vaid ühe punkti kaugusele, siis pääses sarviline peost ja võitis 86:74.

“Tänapäeva korvpallis ei taga 22 edupunkti veel võitu,” kinnitas Rakvere Tarva peatreener Andres Sõber. “Me ei lasknud jalga sirgeks, hoopis vastane mängis teisel poolajal hästi ja tublilt. Meil on Pärnuga varem jagelemist olnud ja tuleb ilmselt reedel Rakveres jälle.”

Kui Tarvas homme oma saalis võidab, on kolme võiduni peetav veerandfinaal läbi ja Pärnu meeskonna hooaeg otsas. Oma fänne ja kodutribüüne tänas meeskond juba teisipäeval. Teisipäeval oli aga Pärnu spordihallis ka üks ettevaatavalt positiivne sündmus, nimelt allkirjastas KK Pärnu president Mait Käbin kahe poolaja vahel Pärnu Sadama juhtide Sander Kilgi ja Kaspar Kokaga esindusmeeskonna toetuslepingu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles