Pärnu linnaametnikud relvastati sammulugejatega

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ametnikud näitavad liikumisaastal eeskuju. Pärnu linnavalitsuse arenguteenistuse ametnikud Aare Raev, Gerli Kõiv, Mirje Auksmann, Katrin Alliku ja Anneli Lepp on tänu sammulugejatele rohkem liikuma hakanud ning käivad tööl jalgsi või jalgrattaga.
Ametnikud näitavad liikumisaastal eeskuju. Pärnu linnavalitsuse arenguteenistuse ametnikud Aare Raev, Gerli Kõiv, Mirje Auksmann, Katrin Alliku ja Anneli Lepp on tänu sammulugejatele rohkem liikuma hakanud ning käivad tööl jalgsi või jalgrattaga. Foto: Ants Liigus

Et vahetu eeskuju on liikumisharjumuste edendamisel sõnalisest üleskutsest märksa mõjusam relv, soetas Pärnu linnavalitsus oma töötajatele liikumisaasta puhul 45 sammulugejat.

Kolleegide ja kaaslinlaste liikuma õhutamise initsiaator, arenguteenistuse juhataja Anneli Lepp on seda meelt, et selmet kõlavate loosungite ja kampaaniatega lehvitada, tuleks istuva tööviisiga ametnikel esmalt oma mõtte- ja käitumismalli muuta. “Sammulugeja on seejuures lihtsalt vahend,” sõnas ta.

Esimesed lugejad, hinnaga 23 eurot tükk, kinnitasid ametnikud vööle Pärnu päeval rattaga orienteerumismatkale minnes.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles