Kutsehariduskeskus ja Pärnu haigla sõlmivad koostöölepingu

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu haigla.
Pärnu haigla. Foto: Ants Liigus

Esmaspäeval sõlmivad Pärnumaa kutsehariduskeskuse (PKHK) direktor Riina Müürsepp ja SA Pärnu Haigla juhatuse esimees Urmas Sule koostöölepingu, et arendada ja tõsta kutsehariduse taset Pärnumaa regioonis. Koostööpartnerite ühishuvi on tagada sotsiaalhoolduse, tervishoiu ja teeninduse valdkonna konkurentsivõime.

Müürsepp sõnas, et PKHK arvestab õppekavade koostamisel haigla ettepanekutega. Tehakse koostööd töötajate täiendus- ja ümberõppe ning koolitus- ja tööjõuvajaduse väljaselgitamisel, samuti õppe korraldamisel.

PKHK saadab õppijaid haiglasse praktikale hooldustöötaja ja teistel sobivatel erialadel. Kool omalt poolt osutab vastavalt eelnevale kokkuleppele patsientidele teenuseid (juukselõikus, maniküür, pediküür, hooldamine jms) ning võimaldab haigla praktikantide majutamist vabade kohtade olemasolul õpilaskodus.

Pärnu haigla juhatuse esimees Urmas Sule tõdes, et PKHK ja haigla koostöö eesmärk on arendada Rääma ja Oja tänava piirkonnas paiknevat õppelinnakut ning olla tudengitele hea praktikabaas.

Kokkuleppe kohaselt võimaldatakse töötajatel osaleda PKHK taseme- ja täienduskoolitajatena. Haigla varustab kutseõpetajaid ajakohaste õppematerjalidega ning võimaldab kasutada ruume õendushaiglas harjutustundideks.

Koostöölepingu kohaselt võimaldavad mõlemad osapooled evakuatsiooni olukorras oma ruume haigete, personali ja õpilaste paigutamiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles