Miljonid töölised kibelevad korjele

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“Loomulikult tahavad nad tööle hakata, esimesed pajud juba õitsevad,” räägib kutseline mesinik ja Asten Mesindus OÜ juhataja Ardi Asten oma tiivulisest tööväest.
“Loomulikult tahavad nad tööle hakata, esimesed pajud juba õitsevad,” räägib kutseline mesinik ja Asten Mesindus OÜ juhataja Ardi Asten oma tiivulisest tööväest. Foto: Urmas Luik

Tagassaare mees Ardi Asten räägib, et kui ta ütles talu aadressiks selle küla nime, ei leidnud keegi kohta üles, ekseldi isegi teisel pool Pärnu jõge. Aga kui oma majapidamisega mõnisada meetrit Kurgja piirist välja jääv mesinik hakkas ütlema, et ta elab Kurgjal ja kirjutas nii Asten Mesindus OÜ kodulehele ja tooteetikettidelegi, pannakse asukoht kohe paika. Talumuuseumi järgi, kus selle asutaja Carl Robert tegeles mesindusega ja tema alustatut hoiab järjel mesinikepaar Talimaad.

Järjepidev on olnud mesindusega tegelemine Asteni taluski, Ardi on kolmas põlv selles ametis, mis annab tegevust miljonitele sumisevatele töölistele ja pakub suu tervislikult magusaks tegemise võimalust tarbijatele.

Eesti mesinike liit valis Ardi Asteni 2013. aasta mesinikuks ja seda kinnitab Olustvere klaasikojas valmistatud seinakell.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles