Munamäele valmib Eesti uhkeim välirulapark

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud nädalavahetusel lammutati pargist kõik vanad atraktsioonid ja sel nädalal hakati uusi ehitama. Senisest põnevam ja suurem park peaks sõiduvalmis saama 1. juuniks.
Möödunud nädalavahetusel lammutati pargist kõik vanad atraktsioonid ja sel nädalal hakati uusi ehitama. Senisest põnevam ja suurem park peaks sõiduvalmis saama 1. juuniks. Foto: Ardi Truija

Pärnus Munamäel läks lahti uue skate-pargi püstitamine. Senisest märksa kõrgemate ja põnevamate rampidega trikipark valmib juuniks.

Munamäe päevinäinud rulapark vahetatakse uue vastu välja eeskätt seetõttu, et lähenemas on Eesti ühe suurima tänavaspordivõistluse Kuldrula juubeliüritus.

Kuldrula festivali peakorraldaja ja Eesti tänavaspordi liidu asepresident Hannes Paldrok ütles, et tõuke uue pargi rajamiseks andis Kuldrula kümnenda, juubeliürituse korraldamisest tulenev vajadus korraliku võistluspargi järele. 2010. aastal ehitatud ja nüüdseks küllaltki lagunenud rulapark ei paku sõitjatele enam pinget.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles