Wesseti peakokk kostitas Paikuse lapsi erimenüüga

, Paikuse lasteaia õpetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paikuse lasteaia Kellukese rühma lapsed käisid Villa Wessetis.
Paikuse lasteaia Kellukese rühma lapsed käisid Villa Wessetis. Foto: Erakogu

Kuigi Paikuse lasteaia Kellukese rühmas on kevadel lastel ja õpetajatel käed-jalad tööd täis, sest käib vilgas harjutamine lõpupeoks, leitakse aega muukski. Viimati pakkus põneva kogemuse Villa Wesseti külastus.

Tervisenädalal sai ette võetud pidulik lõunasöök Villa Wessetis. Kõrgelt hinnatud restoran Villa Wesset asub Pärnu randa ja kesklinna ühendava Supeluse tänava ääres. Lapsed läksid kesklinnast sinna jala. Et oli väga mõnus kevadine ilm, said lapsed enne veel Rannapargis ja Steineri aias lustida.  

Villa Wessetis võttis lapsi vastu lapsevanem Triin, kellega koos võis uudistada Wesseti maja. Lapsed piilusid  hotelli vastuvõttu, konverentsisaali ja uurisid, milline näeb välja hotellituba.

Restorani poolele jõudes ootas lapsi ettekandja, kes andis ülevaate restorani etiketist. Menüüd tutvustas peakokk, kes oli koostanud lastele erimenüü: pikalt küpsenud kanafilee kartulipüree, kurgi-tomatisalati ja suhkruhernestega, magustoiduks suus praksuv šokolaadivaht karamellikreemi ja vaarikasorbetiga.

Lõunasöök ja kõik sellele eelnenu meeldis lastele väga. Eriti palju elevust tekitas loomulikult suus praksuv šokolaadivaht. Üks lastest võrdles magustoitu sõjaga suus.

Lapsed lootsid, et saavad seda õdusat restorani koos oma vanematega külastada. Mõni soovis sinna suisa ööseks jääda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles