„Kevadmaitse“ tulu kulub stipendiumideks

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu täiskasvanute gümnaasiumi heategevusüritusel "Kevadmaitse" kogutud raha läheb õpilaste stipendiumifondi. Pildil 10. klassi õpilased.
Pärnu täiskasvanute gümnaasiumi heategevusüritusel "Kevadmaitse" kogutud raha läheb õpilaste stipendiumifondi. Pildil 10. klassi õpilased. Foto: Erakogu

Pärnu  täiskasvanute gümnaasium korraldas heategevusürituse “Kevadmaitse”, mille tulu läks kooli õpilaste stipendiumifondi.

Täiskasvanute gümnaasiumi projekti- ja noorsoojuht Ulla Lehtsaar ütles, et esimest korda toimunud ettevõtmisega tulid hoogsalt kaasa nii õpilased kui ka õpetajad. „Ülesanne oli küpsetada mõni kook, pirukas või hea suupiste, et see koolis „Kevadmaitse“ üritusel maha müüa,“ tutvustas ta.

Ühepäevane „Kevadmaitse“ tõi stipendiumifondi 66 eurot.

Pärnu täiskasvanute gümnaasium on ainulaadne kool, kus õpetajad ise toetavad õpilaste stipendiumifondi. Stipendiumi makstakse kaks korda aastas õpilastele, kellel on väga head tulemused ja arvestustööd tehtud õigel ajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles