Raeküla kool tähistab raamatu ja roosi päeva

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raeküla kool.
Raeküla kool. Foto: Ants Liigus

Pärnu Raeküla kool peab kolmapäeval ülemaailmset raamatu ja roosi päeva. Sel päeval on võimalus kinkida kooli raamatukogule mõni väärt raamat, mida kinkija enam ei vaja, aga teised loeksid hea meelega.

Raamatu ja roosi päev on 23. aprillil tähistatav raamatutele ja lugemisele pühendatud tähtpäev. UNESCO kuulutas 1996. aastal 23. aprilli ülemaailmseks raamatu ja autoriõiguste päevaks, rõhutades niiviisi kirjanduse erilist tähtsust üldises sotsiaalses ja kultuurilises arengus. Sel päeval toimuvad raamatulaadad ja kirjandusüritused, kombeks on kinkida raamatuid.

Raeküla kooli direktori Liilia Obergi sõnutsi tähistatakse nende koolis vanemate hoolekogu eestvedamisel raamatu ja roosi päeva teist aastat. “Selle tähtpäeva eesmärk on väärtustada raamatuid ja pöörata tähelepanu laste lugemisharjumuse tekitamisele,” ütles Oberg.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles