Leping kinnitab muutusi hooldustöös

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa kutsehariduskeskuse direktor Riina Müürsepp ja SA Pärnu Haigla juhatuse esimees Urmas Sule kirjutasid alla hooldusteenuseid arendavale kokkuleppele.
Pärnumaa kutsehariduskeskuse direktor Riina Müürsepp ja SA Pärnu Haigla juhatuse esimees Urmas Sule kirjutasid alla hooldusteenuseid arendavale kokkuleppele. Foto: Urmas Luik

Pärnumaa kutsehariduskeskuse (PKHK) direktor Riina Müürsepp ja SA Pärnu Haigla juhatuse esimees Urmas Sule kirjutasid eile hommikupoolikul koolis alla koostöölepingule, mis kinnitab muutused hooldustöös osapoolte võimalusi kasutades.

“Kooli ja haigla jaoks on see oluline koostööleping, millega meie pikaajalised suhted saavad ametliku vormi,” ütles Müürsepp, pidades silmas sotsiaalhoolduse, tervishoiu ja teeninduse valdkonda ning konkurentsivõimelisust.

Müürsepa sõnade kohaselt arvestab PKHK õppekavade koostamisel haigla ettepanekutega ning koostööd tehakse töötajate täiendus- ja ümberõppe, koolitus- ja tööjõuvajaduse selgitamisel. Kool saadab õppijaid haiglasse praktikale hooldustöötaja ja teistelgi sobivatel erialadel, tulevased iluteenindajad teevad patsientidele hooldust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles