Noorte ettevõtluse arendamisel astub Pärnu esireas

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õpilasfirma praktilise töö kaitsmisel tutvustas oma tegevust ja toodet ühena esimestest Pärnu-Jaagupi gümnaasiumi õpilasfirma Like nelik.
Õpilasfirma praktilise töö kaitsmisel tutvustas oma tegevust ja toodet ühena esimestest Pärnu-Jaagupi gümnaasiumi õpilasfirma Like nelik. Foto: Ants Liigus

Suures auditooriumis žürii ja kuulajate ees oma õpilasfirma tegevuse ja toodete kaitsjatel oli küllap sees paras närv, sest esireas tegi märkmeid hindamiskomisjoni esimees Henn Vallimäe.

Tartu ülikooli Pärnu kolledžis kaitses oma esimest töötavat ettevõtet 16 õpilasfirma esindust. Ettevõtted on loodud sel õppeaastal ja turunduse kogemusi kinnistas osavõtt õpilasfirmade laatadest koduses Pärnus, aga ka Tallinnas üleriigilisel üritusel. Tipud jõudsid Iisraeli linna Haifasse Euroopa noorte ettevõtjate laadale.

Kodumaad esindasid seal Koidula gümnaasiumi õpilasfirmad Videmere Advertising ja KullerKutid. Neist esimene tegeleb nutiseadeldiste, kõrvaklappide ja telefoniümbriste müügiga ja teine osutab kullerteenust Pärnus, Sindis ja Paikusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles