Fotod: Via Baltical häirisid liiklust teel vedelenud prügikotid

Pärnu Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna hommikul häirisid Pärnus Ehitajate teel liiklust teel vedelenud suured prügikotid.

Mitmekümneliitrised prügikotid vedelesid Via Baltica Pärnut läbival magistraalil haigla lähedal, takistades liiklust ühel sõidurajal. Osa autosid pidi kottidest möödumiseks teepervele sõitma.

Ehitusprahiga kotid koristas teelt Pärnu Postimehe fotograaf Ants Liigus, kelle sõnutsi olid neis peamiselt ehitusmaterjalide pakendid ja krohvimisel kasutatav võrk. „Ilmselt olid need kellelgi koormast pudenenud,“ arvas ta, lisades, et silma järgi ei olnud eemalt vaadates võimalik hinnata, mis kottides on ja kui palju need kaaluda võivad.

Pärnu linnavalitsuse majandusosakonna liikluse spetsialist Toomas Tammela sõnade kohaselt peaksid autojuhid liikluseeskirja järgi teel olevat takistust märgates oma sõiduki peatama ja püüdma takistuse teelt kõrvaldada. Kui ettevõtmine osutub üle jõu käivaks, tuleks sellest teada anda päästeteenistusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles