Tore koostööpäev Raeküla koolis

, Raeküla kooli õpetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koostööpäev Raeküla koolis.
Koostööpäev Raeküla koolis. Foto: Erakogu

Koolide ümberkorraldus toob tuleval õppeaastal kaasa õpilaste liikumise ühest koolist teise.  Et Koidula kooli 5. klassi õpilased tutvuksid uute koolikaaslaste ja õpetajatega, kutsusid Raeküla kooli 5. klassid nad endale külla.

Õpilased said osaleda huvitavates tegevustes.

Loodusainete õpetaja Mare Vlassov tegi õpilastega köögikatseid. Mikroskoobis uuriti pärmi ja küpsetuspulbrit, katsetega võrreldi piima ja muna valgusisaldust. Selgitati välja, milline köögivili säilitab oma värvi pärast sooda või sidrunhappe lisamist, milline toiduaine sisaldab tärklist.

Majandusõpetaja Kristi Suppi juhendamisel said võistkonnad oma teadmisi proovile panna Kuldvillakus ja Miljonimängus. Küsimused hõlmasid eri õppeaineid eesti keelest majanduseni. Võistluspingete maandamiseks said õpilased arvutis mängida loogikamänge.

Eesti keele ja kirjanduse õpetaja Anu Helemäe viis õpilasi teatrimaailma. Lapsed pidid kujundama kava etendusele, milles neil on roll. Kujutlusvõime tuli ühendada käelise tegevusega. Tulemused olid väga huvitavad ja fantaasiarikkad.

Koostööpäev lõpetati saalis, kus Raeküla kooli õpilased andsid külalistele üle omavalmistatud kaardid.

Oli tore uute sõpradega tuttavaks saada. Kõigi osaliste arvates oli päev korda läinud ja keegi ei lahkunud kurvana. Kohtumiseni sügisel!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles