Räimerada jõudis Berliini ohvitseride lauale

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saksamaal Berliinis valmistasid Esta Tamm (vasakul) ja Kertu Post Eesti suursaatkonna kaitseatašee kutsel vastuvõtulaua suupisted.
Saksamaal Berliinis valmistasid Esta Tamm (vasakul) ja Kertu Post Eesti suursaatkonna kaitseatašee kutsel vastuvõtulaua suupisted. Foto: Erakogu

Liivi lahe kalanduskogu tegevjuht Esta Tamm ja rannakaluri tütar Kertu Post naasid Berliinist, kus nad Eesti suursaatkonna kaitseatašee kutsel kostitasid Saksa ja Eesti allohvitseride seminaril osalejaid.

“Eesti saatkond võõrustas 30 sõjaväelast ja meil oli au pakkuda sellel seminaril osalejatele eestimaiseid maitseelamusi,” ütles Tamm.

Pärnumaalasi ei kutsutud Saksamaa pealinna juhuslikult, vaid mulje põhjal, mille nad jätsid Euroopa suurimal toidumessil Grüne Woche. Näituslaadal esindas MTÜ Liivi Lahe Kalanduskogu kaubamärki “Liivi lahe räimerada Romantilisel Rannateel”, mis pakub maitseelamusi kalast. Väikeettevõtjatel on võimalus pakkuda kohalikke tooteid otse tarbijale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles