Toruhuligaane ei peata miski

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ehkki kõiki Pärnu jalakäijate tunneleid aeg-ajalt väärkasutatakse, on probleem kõige teravam Uus-Sauga kergliiklusteel.
Ehkki kõiki Pärnu jalakäijate tunneleid aeg-ajalt väärkasutatakse, on probleem kõige teravam Uus-Sauga kergliiklusteel. Foto: Ants Liigus

Kuidas linnavalitsus ka ei pingutaks ja mida ette ei võtaks, ikka leidub autojuhte, kes ei pea paljuks liiklusreegleid ja tervet mõistust eirates trügida sõidukiga läbi Uus-Sauga kergliiklusteele jääva jalakäijate tunneli.

Pandi tunneli ette piire – sõideti see tagurpidi. Aeti ette mullavall – leiti võimalus sellest mööda sõita. Keelavatest liiklusmärkidest, mida lihtsalt ignoreeritakse, pole mõtet rääkidagi.

Kohalikud elanikudki on proovinud tunneli väärkasutajaid korrale kutsuda, ent see pole soovitud mõju avaldanud. “Noored pidid nad pimedasse kohta saatma,” suunatakse isehakanud liiklusreguleerijad, nii nagu Pärnu linnavalitsuse liikluse spetsialist Toomas Tammela kuulnud on, ühte teise tunnelisse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles