Pruut Sindist, peigmees Torist

, Viinahaualt, Tori vallast
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tori lastelaagris osalejad mängisid pulmi.
Tori lastelaagris osalejad mängisid pulmi. Foto: Ave Aaslaid

7.- 18. juunini on Toris laste puhkelaager ning neid juhendab Tori sotsiaalmaja juhataja Ave Aaslaid, kelle sõnul on tööpäev 3 tundi pikk ning igal nädalal mõeldakse välja ka mingi vahva üritus.


Täpsustan veel sedagi, et Ave Aaslaid sõnas, et lapsed tööd siiski ei tee, aga näiteks sporti tehakse ning matkamas käiakse küll.

Kuna olin ka ise 11. juunil ehk reedel Tori sotsiaalmaja arvutis ning nägin pealt, kuidas seal kiire askeldamine käis ning Ave tütar Melissa oli uhkeks pruudiks tehtud ning Armin-Mairon Torist täitis peigmehe rolli, siis uurisin Avelt, et mida see kõik tähendas?

Ave Aaslaidi sõnul pidi selline pulmade korraldamine olema Sindis juba traditsiooniline, aga Toris oli see esimest korda. Ave sõnul siiski peigmees pruuti ei suudlevat, vaid tehakse lihtsalt selline"lastelik kalli". Pulmadega oli ametis olnud 19 last.

Pulmapidu lõppenud õhtul karaokega. Ah- jaa! Loosiga oli igale lapsele tõmmatud välja tema amet või roll pulmas.

Selline lõbus lastelaager pidi olema Euroopa projekti raames ning lastele on see tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles