Vändra vallas jääb volikogu paika

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vändra uus vallavalitsus peab harutama eelmisest jäänud ühe umbsõlme teise järel. Üks väljapääse on kohtus osapoolte kompromissini viinud lahend, mis jätab kehtima 2013. aasta oktoobrivalimiste tulemuse.
Vändra uus vallavalitsus peab harutama eelmisest jäänud ühe umbsõlme teise järel. Üks väljapääse on kohtus osapoolte kompromissini viinud lahend, mis jätab kehtima 2013. aasta oktoobrivalimiste tulemuse. Foto: Urmas Luik

Vändra vald peab tühistama eelmise volikogu otsuse, millega muudeti Kaisma vallaga liitumislepingu punkti viis alapunkte, mille kohaselt tuli moodustada kaks valimisringkonda ja jätta 15 mandaadist kolm, seaduse muudatuse järgi aga lausa viis mandaati Kaismale.

Tallinna halduskohus arutas Pärnu maavanema protesti Vändra vallavolikogu 16. juuli 2013 otsuse number 29 “Vändra vallavolikogu järgmise koosseisu liikmete arvu määramine ja valimisringkonna moodustamine” vaidlusalust punkti ja kinnitas maavanema ja Vändra valla vahel sõlmitud kompromissi.

Maavanema järelevalve

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles