Vanalinna kooli õpilased sõidavad Brüsselisse

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanalinna põhikooli seitsmenda klassi õpilased panid kinni võistlusmängu “Targalt internetis” ja saavad nüüd koos oma õpetaja Marje Vaaniga Brüsselisse.
Vanalinna põhikooli seitsmenda klassi õpilased panid kinni võistlusmängu “Targalt internetis” ja saavad nüüd koos oma õpetaja Marje Vaaniga Brüsselisse. Foto: Ardi Truija

Pärnu Vanalinna põhikooli õpilased võitsid üle-eestilise koolidevahelise võistlusmängu “Targalt internetis”, mille peaauhind on reis Brüsselisse.

7.–8. klassidele mõeldud mäng innustas põhikooliõpilasi omandama teadmisi ja oskusi interneti ning digitaalsete kommunikatsioonivahendite targemaks ja turvalisemaks kasutamiseks.

Mõõduvõtt startis juba oktoobris ja päädis selle nädala keskpaigas Tallinna tehnikaülikooli innovatsioonikeskuses Mektory toimunud pika ja pingelise finaali ning ekskursiooniga innovatsioonikeskuse laboritesse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles