Kaupo Meiel: Halb palagan

Kaupo Meiel
, arvamustoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaupo Meiel.
Kaupo Meiel. Foto: PP

Nädalapäevad tagasi jõudsid parlamendierakondade esindajad ETV saates „Foorum“ pea ühiselt seisukohale, et Euroopa Parlamendi seekordsete valimiste põhiteema on Eestis julgeolek. Välja see kuskilt ei paista või kui paistab, siis väga kaudselt, sest isegi veel enam kui varem on peateema Edgar Savisaar.

Kahtlemata on Keskerakonna kauaaegne esimees ja Tallinna põline linnapea jõuline isikuna ja tugev sümbolina, kuid kui temast ja ainult temast sõltub ühe Euroopa Liidu riigi ja NATO liikme julgeolek, on kas Eesti äärmiselt nõrk riik või üksikisik ülimalt mõjuvõimas.

Aprilli alguses lõi karikatuurse vastandumise Savisaarele esimesena letti Isamaa ja Res Publica Liit, mille muidu nii intelligentne ja teravmeelne esindaja Eerik-Niiles Kross ei pidanud paljuks sõtkuda ratast, millest enam kui pool võttis enda alla plakat suudlevast Vladimir Putinist ja Edgar Savisaarest, peal suurte tähtedega sõnum “Ei korruptsioonile!”.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles