Sauga õpilaste loovtööd valmisid ka kodustuudios

, Sauga põhikooli eesti keele ja kirjanduse õpetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Hansen.
Peeter Hansen. Foto: Marika Hoolma

Sauga põhikooli kaheksandate klasside õpilased kaitsesid oma loovtöid, nad näitasid suurepärast esinemisoskust ja esitlesid loova mõtlemise tulemusel valminud põnevaid projekte, ettekandele tuli isegi omaloominguline heliteos.

Teiste seast paistis eriliselt silma Jana Tringi erakoolis kitarri erialal õppiv 8. klassi õpilane Peeter Hansen, kes alustas loovtöö tegemist juba aasta tagasi. Esialgu paberile kirja pandud neljast luulereast sündis heliteos, mis töö esitlemise ajaks koguni plaadile jõudis.

Omanäolise loovtöö autor tõdes, et muusika salvestamine kodustuudios polegi keeruline, kui tehnika olemas, kuid loominguline protsess nõuab enesedistsipliini ja tähtaegadest kinnipidamist. Esmalt mängis noor muusik sisse kitarri, siis klaveri ja basskitarri, viimasena said salvestatud laulupartiid.

,,Noormehel oli sügav huvi oma töö sisu ja hea lõpptulemuse suhtes, Peetri kirjutatud ja kodus salvestatud lugu üllatas kõiki,“ kommenteeris Peetrit juhendanud õpetaja Karin Kilk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles