Pitsarestoran päästis vareste rünnaku alla jäänud kosklapere

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jääkosklaema otsis poegadega varju prügikastide vahel, et saaki haistvad varesed ja kassid pisiperet nahka ei pistaks. Ometi viis vares ühe linnupoja noka vahel minema.
Jääkosklaema otsis poegadega varju prügikastide vahel, et saaki haistvad varesed ja kassid pisiperet nahka ei pistaks. Ometi viis vares ühe linnupoja noka vahel minema. Foto: Danel Rinaldo

Pärnu kesklinnas jalutajad ja Steffani pitsarestorani töötajad läksid laupäeval appi jääkosklaperele, kes otsis teed veekoguni ning sattus vareste ja kassi rünnaku alla.

Laupäeva pärastlõunal Pärnu Victoria hotelli juures patseerivale jääkosklaemale ja tema kaheksale pojale peale sattunud Danel Rinaldo jutu järgi tulid linnud Rüütli tänava poolt ja suundusid mere poole. „Arvatavasti otsisid nad veekogu ja mingite instiktide tõttu võtsid suuna merele,“ arvas ta.

Varesed haistsid saaki

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles