Sindi Gümnaasiumi tublim lõpetaja

, Viinahaualt, Tori vallast
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dajana Raabi lõpetamine.
Dajana Raabi lõpetamine. Foto: Hillar Kohv

22. juunil oli Sindi Gümnaasiumis lõpuaktus ning kuna ka Jaagussaare perenaise Maarja tütar Dajana Raab oli üks lõpetajatest ning kuna olen nende perekonna hea sõber, siis olin minagi kutsutud sinna lõpuaktusele ning mõistagi otsustasin minna.

Sindi Gümnaasiumis polnud ma senini käinud, ainult selle direktori Ain Keerupiga mõned e- mailid vahetanud talvel ühel teatud põhjusel. Ise lõpetasin Tori kooli ning sel ajal toodi mulle sületäis pojengiõisi.

Aktuse päeva hommikul sõitsin bussiga Viinahaualt Sinti ning kuna juuksed olid pikad, otsustasin minna juuksurisse. Seal tuli umbes tund ja enamgi oodata ning siis sain juuksed 50 krooniga lõigatud.

Perekond Jaagussaar-Raab maja juurest startisime Rolandi autoga kell 11.30 otse kooli juurde ning rahvast aina kogunes. Võtsime kohad sisse ning meie pundis oli kokku peale minu ja Dajana ema veel Dajana isa ning perekonna sõber Tiit.

Aktusel võtsid sõna mitmed persoonid, nende hulgas direktor Ain Keerup ja Sindi linnapea Anu Vassvik.

Dajana Raab tegi emale ja sugulastele- sõpradele suurt au, sest ta oli lõpetajatest kõige tublim, vähemalt seitsmes õppeaines oli ta tublim ning ta nimi kantakse Singi Gümnaasiumi auraamatusse.

Kui aktus koolis läbi ja arvukad fotojäädvustused tehtud ning lillesülemid Dajanale üle antud, sõitsime Rolandi, Maarja ja Dajanaga nende koju Pärna tänaval ning seal tähistasime pidulikult Dajana suurpäeva.

Tegin minagi oma mobiiltelefoniga fotovõtteid ning näitasin ka Dajanale neid ning Dajana loal saadan avaldamiseks ka ühe foto, mille ta välja valis ning sellel õnnitleb teda klassivend ja sõber Alex Feldman.

Seda, et Dajana Raab tubli on, teadsin juba ammu, aga et ta nii tubli on, et suisa klassi ja võibolla isegi kooli parim õpilane, oli mullegi suureks üllatuseks.

Koolilõpu aktus Sindi Gümnaasiumis jättis mulle tõesti väga meeldiva mulje ning Dajanale ja tema perekonnale soovin jõudu, tervist ja kordaminekuid edaspidises elus.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles