Vanalinna muumid võitsid mängu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muumimängu võitjad.
Muumimängu võitjad. Foto: Erakogu

Sel kevadel toimus Pärnus linna- ja maakoolide vaheline Muumimäng. Teatrimängu võistlus koosnes neljast voorust. Pärnu Vanalinna koolil õnnestus võita poolfinaal ja pääseda edasi finaali ning lõpuks kogu mäng võita.

Meie klassist osales seitse õpilast: Hubert Teemägi, Karl Erik Kivimäe, Kristjan Poobus, Cristi Riimand, Katariina Šalda, Meriliis Lillemägi, Elbe Reiter. Võistkond toimis väga hästi, igaühel olid oma ülesanded. Eriti oli kasu õpetajatest, Helvi Põdra ja Liliana Kesterita poleks me viitsinud isegi mõelda sellisele asjale nagu teatrimäng.

Mäng koosnes mälumängust ja näidenditest. Mälumängu jaoks tuli lugeda Tove Janssoni muumiraamatuid. Saime väga palju teada kirjaniku elust ja miks üldse sellised tegelased nagu muumid olemas on. Peale raamatute lugemise tuli kaks näidendit lavastada ja esitada. Eriti hästi tuli meil välja „Krõbivana pidu“. Selle näidendi esitasime ka pärast teatris kostüümipeol.

Kokkuvõtteks oli see lahe, meile meeldis Muumimängus osaleda. Oleme kõik väga rõõmsad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles