Margit Kajak: Valimised loovad võimaluse midagi muuta

, Eesti õpilasesinduste liidu juhatuse aseesimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margit Kajak.
Margit Kajak. Foto: PP

Sel nädalal leiavad aset Euroopa Parlamendi valimised, eelvalimistel on paljud inimesed oma hääle juba andnud. Oleme Euroopa Liidu kodanikud ja eeldatavasti soovime, et meid esindaksid rahvusvahelisel tasandil võimalikult pädevad ja meeldivad inimesed, kes noorte õiguste eest seisaksid. Europarlamenti tuleb saadikud valida hoolikalt, sellised, kes on reaalselt valmis niisugust suurt vastutust enda peale võtma.

Kuigi noored võivad olla need, kes ei pea ennast küllalt vajalikuks lüliks millegi muutmisel ega huvitu sellest, mis maailmas toimub, on iga valimisealine noor äärmiselt väärtuslik.

Kui kõik noored tajuksid, et neil on reaalne võimalus midagi muuta, oma sõna sekka öelda, olla aktiivne ühiskonna liige, ei oleks valimistulemused ehk need, mis need praegu on. Meil kõigil on võimalus noorte igapäevaelu muuta ja kes muu suudab noorte vajadusi ja soove selgemalt välja tuua kui noor ise.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles