Väikelinna tüdrukutest võrsuvad tahtejõulised graatsiad

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
”Praegu tuleb aeglase muusika kava, nii, alustame,” kõlab võimlemistreener Margit Schmidti hääl üle Kilingi-Nõmme spordihoone saali.
”Praegu tuleb aeglase muusika kava, nii, alustame,” kõlab võimlemistreener Margit Schmidti hääl üle Kilingi-Nõmme spordihoone saali. Foto: Urmas Luik

“Edasi! Ma tahan näha, kuidas sa lähed sellele pikale hüppele. Ja tuleme, kaks järjest, nüüd,” kajavad Kilingi-Nõmme spordihoones võimlemistreener Margit Schmidti käsklused.

Äkksoojenenud maailma päike kiikab mõnusalt jahedasse saali, kus tosin tüdrukut väikeste liblikatena võimlemisvaibast nõtkelt üle lendleb.

“Andke andeks, kui ma väga kõva häälega õiendan, sest tahan, et jõuaksime muusikasse,” jälgib Margit laste püüdlusi teha, nagu peab. Vajutab siis puldist muusika taas sisse ja treenimine jätkub. Naeratusega kujuteldava publiku poole, spagaati ja kukerpalli tehes ja ennast kätega lae poole sirutades.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles