Tublide tähesära kontserdimajas päädis tordisöömisega

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koidula gümnaasiumi õpilased Silver Sepp (taga, paremal), Elis Pill, Karl Marti Toots ja Petra Prints jõudsid kõrgetele kohtadele üleriigilistel aineolümpiaadidel, Sepp, Pill ja Prints ajaloos ning Toots füüsikas. Kõigi tulevikuväljavaated on hiilgavad, kuigi tüdrukutel, kes õpivad 11. klassis, on kahju, et peavad gümnaasiumireformi tõttu jätma armsaks saanud koolimaja. “Jääme ilma grilliterrassist ja klaasliftist, neid saame näha vilistlastena,” naljatlesid neiud.
Koidula gümnaasiumi õpilased Silver Sepp (taga, paremal), Elis Pill, Karl Marti Toots ja Petra Prints jõudsid kõrgetele kohtadele üleriigilistel aineolümpiaadidel, Sepp, Pill ja Prints ajaloos ning Toots füüsikas. Kõigi tulevikuväljavaated on hiilgavad, kuigi tüdrukutel, kes õpivad 11. klassis, on kahju, et peavad gümnaasiumireformi tõttu jätma armsaks saanud koolimaja. “Jääme ilma grilliterrassist ja klaasliftist, neid saame näha vilistlastena,” naljatlesid neiud. Foto: Urmas Luik

“Kui Toots näeb kusagil mõnda matemaatikaülesannet, siis lähevad tal silmad särama. Talle meeldib hullult neid lahendada ja meie jaoks on see uskumatu. Kirjandusklassika on tema jaoks igav,” iseloomustavad Elis Pill ja Petra Prints klassivend Karl Marti Tootsi, kui fotograaf neist ühispilti teeb.

Kõik kolm osalesid üleriigilisel aineolümpiaadil ja neid võib pidada eriandekateks noorteks, keda ootab ees hiilgav tulevik. Elis Pill on kasvanud Jõõpres, teised on Pärnust.

Kõik kolm osalesid eile pealelõunal kontserdimajas linnavalitsuse pidulikul vastuvõtul, kus õppeaasta parimatele jagasid tunnustust linnapea Toomas Kivimägi ja abilinnapea Jane Mets. Hiljem söödi üheskoos hiigeltorti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles