Noori innustab materjalide uuskasutus

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taaskasutusideede konkursi võitjad on Pärnu ühisgümnaasiumi esindus (vasakult) Andrin Ratiste, Sander Mets ja Silvar Stern oma nutitelefoni ümbrisega ning Mark Köösel Paikuse põhikoolist köögitarvikute alusega.
Taaskasutusideede konkursi võitjad on Pärnu ühisgümnaasiumi esindus (vasakult) Andrin Ratiste, Sander Mets ja Silvar Stern oma nutitelefoni ümbrisega ning Mark Köösel Paikuse põhikoolist köögitarvikute alusega. Foto: Urmas Luik

Vanast paberist annab vormida kaste, kangajääkidest kujundada kleite, ratta õhukummist õmmelda turvalisi nutitelefonihoidjaid – need on osa tootenäiteist, mida esitlesid „Pärnumaa noorte ideefesti“ finaali jõudnud 11 tiimi.

Pärnumaa ettevõtlus- ja arenduskeskuse (PEAK) noorte ettevõtlikkuse projektijuht Liisi Kruusimägi sõnas, et 15 koolis inspiratsioonipäevadel rääkisid 1200 noorele kogemustest tuntud ettevõtjad ning kuulajad said innustust taaskasutusideede konkursiks.

Asjalikud mõtted

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles