Ratastel tooliga ühest õnnetusest teise

Asso Puidet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Land Roveri ja ratastooli kokkupõrkes kaotajaks jäänud Artur peab nüüd mõnda aega haiglas tervist kosutama.
Land Roveri ja ratastooli kokkupõrkes kaotajaks jäänud Artur peab nüüd mõnda aega haiglas tervist kosutama. Foto: Ants Liigus

Esmaspäeval Pärnus ratastooliga auto ette sattunud ja haiglasse toimetatud 54aastasel Arturil on ennegi liikluskultuuriga probleeme olnud. Vaid nädalapäevad varem oskas ta samuti auto ette jääda ja põhjalikult põrutada saada.

Kui pärast esimest õnnetust pääses ta haiglast omadel ratastel üsna kärmelt tulema, siis sedakorda tuleb tal väheke kauem haigla turvaliste seinte vahel veeta.

Haigla pressiesindaja Eda Amuri andmetel viibis Artur eile veel sisehaiguste osakonnas, kus oli põhjalikuma uurimise alla võetud tema põrutada saanud pea. Aga nagu Amur kinnitas, pole Arturil haiglas miskit häda. Soe tuba, katus pea kohal ja toit nina all. Kas Artur haigla koridorides ratastoolis ringi rallib, seda ei osanud Amur kinnitada ega ümber lükata. Küll märkis ta, et haiglal on oma ratastoolipark.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles