Juhtkiri: Uus suvealgus

Arvamustoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Postimees.
Pärnu Postimees. Foto: PP

Ilmaolud kipuvad sel kevadel küll heitlikud olema, kuid see ei tähenda, et suur suvi jääks tulemata. Vaadates läinud nädalavahetuse sündmusi ja seda, mis ootab ees sel nädalal, võib tõdeda, et Pärnu suvi on alanud.

Nädalavahetusse jäid näiteks MTÜ Pärnu Aiaklubi korraldatud taimelaat, Pärnu koolieelikute esimene laulu- ja liikumispidu ning rahvusvahelise aktinäituse “Mees ja naine” avamine Pärnu uue kunsti muuseumis, peale selle lastekaitsepäeva sündmused Port Arturis ja Kaubamajakas, jõe vasakkalda terviseraja avamine ning palju muudki suuremat ja väiksemat.

Kuigi astronoomilise suve alguseni jääb veel tubli paarkümmend päeva, taevas sõuab tumedaid vihmapilvi ja mõne ürituse korraldus võinuks parem olla, on kõigi ettevõtmiste eestvedajad andnud oma panuse, et melu, mida me tinglikult „Pärnu suveks” võime nimetada, algaks juba enne, kui mai juuniks muutub.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles