Aasta õpilasi iseloomustab põhimõttekindlus

Silja Joon
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu koolides õppivad piigad vanuses 13–19, keda seob tänavuse aasta õpilase staatus: (vasakult) Joanna Juhkam, Helo Liis Soodla, Helen Maria Raadik, Heleen Saarse ja Anastasija Mjassojedova.
Pärnu koolides õppivad piigad vanuses 13–19, keda seob tänavuse aasta õpilase staatus: (vasakult) Joanna Juhkam, Helo Liis Soodla, Helen Maria Raadik, Heleen Saarse ja Anastasija Mjassojedova. Foto: Urmas Luik

Kuigi Pärnu aasta õpilase tiitli saajad on omal alal silmapaistvad ja anderikkad, on kõik viis õnnelikud, et pääsevad lõpuks suvevaheajale – kes lihtsalt puhkama, kes rõõmsa teadmisega eesootavast reisist, kes sisseastumiskatsetele või tööle.

Pärnu linnavalitsuse üldhariduse peaspetsialisti Virve Laube teatel esitasid koolid aasta õpilase nimetusele seitse kandidaati, kelleks olid Helo Liis Soodla ja Karin Allik Sütevaka humanitaargümnaasiumist, Heleen Saarse ja Iris Epp Sildnik Kuninga tänava põhikoolist, Maarja Täht Vanalinna põhikoolist, Raul Leemet Hansagümnaasiumist ja Taavi Luhamaa kutsehariduskeskusest.

Kõik esitatud kandidaadid paistsid õppeaasta jooksul silma suurepäraste õpitulemustega, saavutasid väga häid kohti aineolümpiaadidel, -konkurssidel ja võistlustel ning osalesid aktiivselt kooli- ja ülelinnaliste noorteürituste korraldamisel. “Need on õpilased, kes on mitmekesiste huvidega ja panustavad maksimaalselt kõigesse, mida ette võtavad,” iseloomustas Laube.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles