Riigikogu sotside fraktsiooni liikmed külastavad Pärnumaad

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riigikogu Sotsiaaldemokraatliku Erakonna fraktsiooni esimees Karel Rüütli.
Riigikogu Sotsiaaldemokraatliku Erakonna fraktsiooni esimees Karel Rüütli. Foto: Mihkel Maripuu

Riigikogu Sotsiaaldemokraatliku Erakonna fraktsiooni liikmed on täna ja homme ringsõidul Pärnumaal, et külastada Sauga, Saarde, Surju, Tahkuranna, Vändra ja Tori valda ning Pärnu linna ja kohtuda kohaliku rahva ning omavalitsusjuhtidega.

„Seekordse väljasõidu puhul on tegu meie saadikurühma kolmanda maakondliku visiidiga Pärnumaale,“ ütles Sotsiaaldemokraatliku Erakonna fraktsiooni esimees Karel Rüütli. „Erinevatel kohtumistel on kavas keskenduda eeskätt haridus-ja sotsiaalprobleemidele, aga ka ettevõtluse arengule, taastuvenergeetikale, põllumajandusele ja kalandusele.“

Riigikogulased külastavad Paikre prügilat ja Pärnu linnas asuvat sorteerimisjaama, Karjamõisa lihatööstust, Taali tuletõrjedepood, Fortumi kaugkütte- ja elektrijaama ning Lottemaad. Saadikutel on plaanis kohtumised haridus-, kultuuri- ja sotsiaaltöötajate, Pärnumaa puuetega inimeste koja ja jahimeeste seltsi esindajate ning Tšernobõli veteranidega.

Väljasõidu teevad kaasa Pärnumaalt parlamenti valitud Marianne Mikko ja Tatjana Jaanson, Karel Rüütli, Indrek Saar, Jaak Allik, Neeme Suur, Rannar Vassiljev, Kalvi Kõva, Rainer Vakra, Etti Kagarov, Tiit Tammsaar ja Jüri Morozov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles