Tublide laste saavutuste nimekiri tuleb pikk

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madis Steinberg Vändra gümnaasiumist (vasakul), Andres Alumets Sauga põhikoolist ja tänuvastuvõtu noorim osaleja, kolmanda klassi õpilane Birthe Lall Surju põhikoolist.
Madis Steinberg Vändra gümnaasiumist (vasakul), Andres Alumets Sauga põhikoolist ja tänuvastuvõtu noorim osaleja, kolmanda klassi õpilane Birthe Lall Surju põhikoolist. Foto: Urmas Luik

“Teie olete selline publik, kes on saanud rohkem kiita kui märkusi,” arvas muusik Silver Sepp, esinedes oma fantaasiapillide saatel väga tublidele õpilastele, kelle saavutuste loetelu kinnitas nende õpitahet ja edukat osalemist maakondlikel olümpiaadidel.

Pärnu maavanema Andres Metsoja ja Pärnumaa omavalitsuste liidu esimehe Eeri Tammiku tavakohasele kevadisele vastuvõtule palutud tippõpilasi ja nende õpetajaid oli selline hulk, et eile ei jäänud maavalitsuse saalis hõivamata ükski tool.

Enne Embecke restorani tordi lahtilõikamist ja vabamat vestlust suupistelaua juures rääkis maavalitsuse haridus- ja kultuuritalituse peainspektor Gerdi Rebane iga õpilase ja õpetaja kohta, miks just tema on oma koolis ja omavalitsuses esile tõstetud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles