Kuninga kool ja kunstide maja tõid koolipere ette loo kapten Trummist

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuninga tänava kooli esimeste klasside õpilased näitasid kooliperele, mida nad aasta jooksul kunstide maja pilliõpetajate käel all on õppinud. Kontserdil esinesid ka vanemad koolikaaslased ja Kuninga kooli vilistlased.
Kuninga tänava kooli esimeste klasside õpilased näitasid kooliperele, mida nad aasta jooksul kunstide maja pilliõpetajate käel all on õppinud. Kontserdil esinesid ka vanemad koolikaaslased ja Kuninga kooli vilistlased. Foto: Siiri Paasma

Pärnu Kuninga kooli esimesed klassid panid üleeile aulas antud meresõiduteemalise pillikontserdiga punkti lõppevale kooliaastale.

“Pilliõpet alustasid meie esimeste klasside õpilased kolme aasta eest, kui kerkis päevakorda uue õppekava väga tugev loovuse pool ja pilliõppe vajadus seoses pillide tutvustamisega koolis,” rääkis Kuninga tänava kooli direktor Urve Krause.

Laste loovuse arendamiseks väljundit otsides jõuti ammuse koostööpartneri, Pärnu kunstide maja juurde.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles