Raamatukogu pakub põnevat tegevust tänavadetektiividele

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu keskraamatukogu lasteosakond pakub suvel tegevust tänavadetektiividele.
Pärnu keskraamatukogu lasteosakond pakub suvel tegevust tänavadetektiividele. Foto: Erakogu

Pärnu keskraamatukogu lasteosakond pakub suvel tegevust tänavadetektiividele. Proovida võivad kõik, kel uudishimu ankrukastist, laevast ja Pärnu linna kaardi pealt leitud asitõendid üle vaadata ja lünklikud tänavanimed paika panna.

Iga detektiiv saab ise otsustada, kui raske ülesande kallale ta asub. Kõige nutikamad  proovivad asjast sotti saada ankrukastist leitud raamatute pealkirju lugedes. Aga appi võib võtta ka luubi ja kaardi. Viimase niidiotsana tuleb korraldada läbiotsimine laevas RoosiRuudi, sest sinna on peidetud vihjeleht, teatas keskraamatukogu lasteteeninduse peaspetsialist Signe Peeker.

Edukaid tänavadetektiive ootab ergutuspreemia, millega varustatult on julgem suvituslinna tänavaid ja seal aset leidvaid suvesündmusi avastama minna.

Enne linna peale minekut võiks uudistada veel näitust "Raamatutegelasele külla" ja vaadata, millised raamatutegelased suvitavaid lapsi omanimelistesse teemaparkidesse ja matkaradadele külla ootavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles