Politsei uurib Tõhelas toimunud peksmist ja auto taga lohistamist

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Politsei sai kolmapäeva õhtul teate, et Pärnumaal Tõstamaa vallas Tõhelas sõidab ringi auto, milles istub purjus seltskond.

Pärnu Postimehega ühendust võtnud noormehe sõnade kohaselt peksis autoga sõitnud kamp läbi kohaliku noormehe, võttis temalt ära riided ja väidetavalt lohistas teda nööriga auto järel. „Arst leidis, et poiss on õnnesärgis sündinud, kuna ta on veel elus,“ rääkis Pärnu Postimehele juhtunust teataja, kelle sõnade kohaselt politsei, vaatamata mitmele teatele, sündmusele ei reageerinud.

Lääne prefektuuri pressiesindaja Heiko Leesment ütles, et politseile on see juhtum teada ja nüüdseks on võetud ütlused kannatanult. „Politseil on info autos olnud inimeste kohta ja üks noormees on kinni peetud. Juhtunu asjaolude selgitamiseks on alustatud kriminaalmenetlus kehalist väärkohtlemist puudutava paragrahvi alusel,“ selgitas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles