Pärnumaa meistrid selgusid Vändras

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ratsutamine.
Ratsutamine. Foto: Liivimaa Ratsaklubi

Ratsutamise takistussõidu Pärnumaa meistrivõistlustel Vändras võitis Mariann-Krõõt Mätas hobusel Reliikvia poniklassis 80 cm parkuuril kuldmedali ja sai Alarmil teise koha. Kolmandaks tuli Jagna Kuusk ponil Weda.

Harrastajatest tuli maakonna meistriks Kadri Lass hobusel Girilai, hõbemedalit väärinud tulemusega lõpetas võistluse Riina Rõa (Hailstone) ja pronks kuulus Annika Mätasele (Argita).

Avatud klassis saavutas esikoha Helle Kilk (Honeste), teiseks tuli Kadri Lass (Girilai) ja kolmas oli Kädi Orav (Patria)

100 cm parkuuril võitis noorte meistritiitli Hanna Brigitta Heinlaid (Preia), hõbemedal kuulus Kadi Ruumetile (Aranda) ja pronksi sai Liis Telve (Tiffvani).

Avatud klassis oli parim Merlin Erm (Hornelya), kellele järgnesid Helge Likker (Carmilli) ja Hanna Brigitta Heinlaid (Tuisu). 110 cm parkuuris tuli täiskasvanute arvestuses meistriks Annika Veerpalu hobusel Basilio. Hõbemedali teenis Kadi Ruumet (Aranda) ja pronksi sai Helge Likker (Carmilli).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles